MADARKITEKTERNES FORUM

MADARKITEKTERNES FORUM

Velkommen

Hvis i vil skrive et indlæg kan i blot bruge følgende:

Brugernavn:

guest@madarkitekterne.dk

Kode:

123456

Vi håber i vil komme med mange gode forslag til små projekter og at i vil dele spændende ny viden.

TILBAGE

Vejledning i en bedre blog

Ideer og forslagPosted by Lasse Sat, August 28, 2010 17:40:27

Fire små forslag til at forbedre din blog, så du får et bedre visuelt indhold og dit besøgstal måske kan ryge i vejret.

Til Madbloggersymposium der afholdes i dag, har vi fået til opgave at lave et lille indlæg. I stedet for at skrive om mad vil vi her fortælle om hvad vi har fået ud af fire korte foredrag om hvordan man får mere ud af sin blog.

Det første foredrag handlede om hvordan man skriver som journalist, og sammenhængen til blogs. Her blev der fortalt et man som det første skal sørge for at have en vinkling på historien. Vinklingen går igennem overskriften, underoverskriften samt brødteksten. Hvis man kigger på det vi har skrevet her burde det være opbygget således at vi har en vinkel, en kort beskrivelse af det kommende, en indledning i fed skrift, og efterfølgende en brødtekst.

Andet foredrag var om det visuelle indtryk på ens blog. Her blev der talt meget om skrifttyperne og mulighederne for at gøre en blog mere interessant vha. dette. Spalter var også nævnt som noget der gjorde læsningen mere tilgængelig.

”Skriv en anvendelig opskrift” var tredje foredrag, hvor Katrine Klinken, en kogebogsforfatter, kort gennemgik hvordan hun syntes en opskrift skal skrives, og hvilke tanker man skal gøre sig inden man skriver den. Her blev også lagt vægt på fejlfinding i den endelige opskrift, således at man ikke står tilbage med en ingrediens man ikke ved hvad der skal bruges til.

Det sidste korte foredrag gik på hvordan man fik flere læsere. Og her gik det på at man skulle forbinde sin blog med Facebook eller lignende medier. WordPres var et program der blev nævnt som værende super at bruge…

  • Comments(2)//forum.madarkitekterne.dk/#post39